"No vull que em segresteu el pensament dintre fets o fórmules pactades.

Vull com les aus les ales alliberades per volar en tot moment."

Caterina Albert

Si parlés de mi diria que la música és el fil conductor de la meva vida.

I estirant aquest fil recorro camins emocionants,  on trobo multitud de persones sàvies amb qui compartir moments de tota mena.

Vaig néixer a Reus i el meu avi hem va posar un saxo a les mans als 11 anys. D’aleshores ençà no he abandonat  la pràctica. He conegut el Conservatori del Liceu, el Taller de Músics, la flauta travessera, el piano, he après a composar, a ESCOLTAR, a improvitzar… He conegut el neguit de començar projectes il.lusionants i de tancar-los.

He conegut parts de l’Índia, de l’Àfrica, de Japó, d’Europa, d’EUA, de Mèxic, de Bolívia… A tot arreu he vist somriures, gent excepcional, músics increïbles, artistes autèntics, persones profundes… i la música, sense voler,  ha esdevingut en mi un llenguatge universal, com un passaport  per anar pel món.

He conegut la paciència i la seva falta. He conegut  l’AMOR amb que tothom, d’una manera o altre, fa el que fa. He pogut agrair als meus avantpassats el seu llegat en mi i ara passar-lo a la meva filla.  M’han explicat bones maneres de MIRAR la vida, d’on ve i cap a on va.

Tot passa i tot passarà. I potser aquest vincle amb la música també, però  ara això no importa. Ara puc estar PRESENT.

Present en la BELLESA.